MIELIPITEET
Suomenruotsalaisetko herrakansaa?
Pakkoruotsista on päästävä eroon. Demokratiassa pitää jokaisella olla tasavertaiset oikeudet valita opiskeluaineensa. Kouluihin ja opiskelijoille on saatava tasa-arvo.
Miksi suomenruotsalaisilla on kiintiöt ruotsinkielisiin yliopistoihin? Kaikille on saatava tasavertaiset ja yhtä tiukat hakukriteerit. Nyt suomenruotsalaiset pääsevät yliopistoon helpommin kuin esimerkiksi kainuulaiset.

Tällä tuetaan suomenruotsalaisten ”herrasväkiasemaa”, kun akateeminen koulutus on heille helpommin saavutettavissa. Kuitenkin yliopistokoulutus maksetaan heillekin suomalaisten verorahoista. Kiintiöistä on päästävä eroon! Oikea tasa-arvo tarkoittaa yliopistokoulutuksen saavuttamista kykyjen perusteella. Miltä vuosituhannelta nämä edut ovat peräisin?

Suomessa sorretaan suomalaisia! Se on totuus, meidän pitää olla koko maailman sosiaalihuolto ja sopeutua kaikkien muiden kansalaisuuksien kotkotuksiin.

Sosiaaliturva syyniin; rahaa vastaan on annettava velvoitetyötä, ja ellei se kelpaa, ei tule antaa rahaakaan. Piha-, puutarha- ja lumitöitä kaikki osaavat tehdä. Päivärytmi pitää olla! Nyt vain maataan aamut ja eletään ja mesotaan yöt. Suomalaista työssäkäyvää ottaa jo pannuun ja pahasti!

Mikä tarveapu maahanmuuttajille on auto ja ajokortti? Lautasantenni? Tavaraa voi hakea kierrätyksestäkin!

Neljän lapsen äiti
Kajaani
Julkaistu 04.10.2010 klo 07:55