MIELIPITEET
Nurkkakuntaisuutta
RKP ajaa julkisuudessa monikulttuurisuutta ja arvostelee mm. perussuomalaisia muukalaisvastaisuudesta ja nurkkakuntaisuudesta. Mutta onko mitään nurkkakuntaisempaa kuin ruotsinkielinen rannikkoseutu?
RKP:n kannatusalueilla suomenkieliset ovat muukalaisia omalla maallaan. Yhden asian kielipuolue RKP ajaa vain kielivähemmistön etua. RKP on kykenemätön ymmärtämään kielellistä oikeudenmukaisuutta.

RKP ei ole koskaan pyytänyt anteeksi 1800- ja 1900-lukujen kielellistä sortoa ja suomalaisuuden polkemista, eikä loukkaavia rotuoppeja. RKP pitää henkisenä isänään Axel Olof Freudenthalia ja puolue on vuodesta 1936 lähtien jakanut vuosittain puoluepäivien yhteydessä kultaisia, hopeisia ja pronssisia Freudenthal-mitaleita.

Freudenthal leimasi rotuteorioissaan suomalaiset alemmaksi roduksi, minkä vuoksi suomenkielisten ei kuulunut saada tasavertaisia oikeuksia ruotsinkielisten kanssa. Rotuteorioitten mukaan ruotsinkieliset olivat rodullisesti ylivertaisia tavalla joka voidaan rinnastaa arjalaisiin rotuoppeihin.

On erikoista, että RKP joka julkisuudessa äänekkäimmin esiintyy rasismia vastaan, ei vieläkään ole irtautunut Freudenthalista.

RKP:n ajama monikulttuurisuus on käytännössä sitä, että RKP:läiset eivät halua olla missään tekemisissä suomenkielisten kanssa, maahanmuuttajista puhumattakaan.

Ahvenanmaa on vielä aivan oma tapauksensa. RKP sallii Ahvenanmaalla kielirasismin edelleen jatkua ja se estää oikeudenmukaisuuden toteutumisen monessa asiassa.Nim. Entinen nukkuvienpuolueen jäsen

Julkaistu 30.11.2010 klo 10:04