MIELIPITEET
Lappi jälleen panttivankina
Pohjoinen Suomi ja sen tärkein elinkeino, matkailu, on jälleen joutunut eteläisen Suomen ammattijärjestöjen panttivangiksi. Toistuvasti vuosi vuoden perään Lapin ihmisille ja kunnille elintärkeiden matkailusesonkien terrorisoinnille tulisi jo osoittaa näkyvää nyrkkiä!
On täydellisen kohtuutonta, että tietyt alat aina ja toistuvasti sijoittavat lakkoaseensa tähtäimet juuri sinne missä he luulevat saavansa suurimman mahdollisen huomion ja kiristysotteen ajaessaan yksityisiä etujaan. Oletteko matkailuriippuvaiset ammattijärjestöt edes ajatelleet keitä todellisuudessa kiusaatte? Muutamia tuhansia muutenkin erittäin vaikeissa luonnonolosuhteissa eläviä umpirehellisiä kansalaisiamme alueella, jossa on Suomen korkein työttömyys erityisesti nuorten keskuudessa!

Johan tämä touhuilu on ihan perimmäisen syvältä!

Joka kolmas vuosi lennonjohtajalakko, joka kolmas vuosi lentäjä- tai stuerttilakko, joka kolmas vuosi matkalaukku tms. lakko, eli vuosikymmenet ympäri Lapille kiusantekoa.

Junaliikenteessä sama kuvio, ja jollei muuta, niin kuljetusala kiusaa. Ja joka kerta juuri kun Lapin yrityksillä olisi vuoden tärkein muutaman viikon joulu- ,kevät- tai pääsiäissesonki. Tätä on jatkunut nyt jo liian pitkään! Puhumme nimittäin kymmenestä viime vuodesta!

Olen sitä mieltä, että Suomeen on saatava pohjoisten alueiden sesonkiaikojen lakkokielto. Lakkoilkaa ja ajakaa etujanne esim. kesällä touko-kesäkuussa, ja kohdistakaa painostuksenne sinne etelän ihmisten elinkeinoihin. Repikää jatkossa lisärahanne naapurienne nahoista ja jättäkää meidät rauhaan!


Esa Lindholm
Ylä-Lapin Perussuomalaiset
Julkaistu 10.12.2010 klo 07:07