MIELIPITEET
Euroopan Unioni on kuin pohjaton kontti
Nyt viimeistään jokainen suomalainen ymmärtää, miten suuri virhe oli Suomen lähteminen mukaan Euroopan Unionin ja sen rahaliiton jäseneksi.
Suomesta on tullut maksumies. Olemme päässeet mukaan niihin pöytiin, joissa tehdään suuria päätöksiä. Nämä pöydät ovat kuin pohjaton kontti – vaikka sinne kuinka ammentaa, aina vain on kontti tyhjä ja pyytää lisää.

Ne verovarat, jotka pitäisi käyttää Suomen kansan hyvinvoinnin kasvattamiseen ja parantamiseen menevät hulttiovaltioiden, suurpankkien ja ennen kaikkea monikansallisten riistokapitalistien saalistukseen.

Jos kaikki ne varat, jotka on viidentoista vuoden aikana käytetty Brysselin pöytien kattamiseen ja byrokraattien palkkoihin, olisi käytetty oman maan kansalaisten hyväksi, ei meillä olisi ruokajonoja eikä muitakaan ongelmia.

Viisaasti asioita hoitaen Suomessa olisi kaikilla hyvä elää ja meillä olisi terveyden- ja vanhustenhoito kunnossa. Uudistamalla eläkelakeja, säätämällä kunnollinen minimieläke ja ylisuurille eläkkeille katto, ei kenenkään tarvitsisi olla nälkäeläkkeillä.

On todella murheellista, että Suomen kansa saa tehdä uuvuksiin asti työtä ja työn tulokset valuvat Suomen rajojen ulkopuolelle. Euroopan Unionin hulttiovaltiot ajautuvat yksi toistensa jälkeen kriiseihin ja me Suomalaiset maksamme.

On suorastaan käsittämätöntä, että Suomen poliittinen johto sanoo olevan suomalaisten etu, että osallistumme maksumiehiksi. Tämä on täysin sairasta ajattelua.

Kevään 2011 eduskuntavaalien jälkeen on vakavasti mietittävä kannattaako Suomen enää jatkaa Euroopan Unionin ja sen rahaliiton jäsenenä. Kansa olisi todennäköisesti valmis sanomaan EU:lle hyvästit ja ottamaan ohjat omiin käsiimme.


Kajaanissa 28.11.2010

Eija Hakkarainen
kansanedustajaehdokas (PerusS)
Kajaani

Pentti Kettunen
kansanedustajaehdokas (PerusS)
Kajaani

Yrjö Puurunen
kansanedustajaehdokas (PerusS)
Suomussalmi

Jaana Sankilampi
kansanedustajaehdokas (PerusS)
Kajaani

Julkaistu 17.12.2010 klo 08:23