MIELIPITEET
Meidän on uudesti luotava maa
Pohjois-Suomi on pitkän aikaa jatkuneen alasajon jälkeen saatava nousuun. Pohjois-Suomen voimavaroja on liian kauan käytetty ensisijaisesti etelän ja Euroopan hyväksi.
EU-lainsäädäntö on vienyt meiltä valtaa ja sen myötä ihmisiä, raaka-aineita, pääomia ja tietotaitoa. Laajat alueet ovat autioituneet ihmisistä, kun valtio on vetäytynyt vastuusta vapauttamalla valtionavut korvamerkistä. Kunnat ovat “profiloituneet” yhden asian liikkeiksi päättäjänään yksi puolue, keskusta. Sen johdolla on kuljettu kohti fyysistä ja moraalista rappiota.

Tämän päivän Pohjois-Suomen kasvot ovat surulliset. Yleinen ilme on lohduton. Infrastruktuuri on rappiolla. Pedot riehuvat pihapiireissä asti. Kuitenkin petojenkin tappoon tarvitaan korkeiden viranomaisten lupa. Pedot ovat paremmin suojellut kuin ihmiset, joiden turvaksi aikanaan luotu virkakoneisto on ajettu alas.

EU:n säätelemät kilpailulait on luotu palvelemaan suuria kansainvälisiä yrityksiä. Pien- ja perheyritykset on ajettu alas. Ruoan lähtömaata ei saada tietää. Meille jää salaisuudeksi, minkä maan ruokakassia kannamme ja mitä maata hyödytämme.

Jokaisesta ostoksestamme maksamme korkean arvonlisäveron, joka köyhdyttää eniten jo entuudestaan köyhää. Kokoomuslais-kepulainen rahavalta kyykyttää kansaa ja kuristaa viimeisetkin yrittämisen rippeet maaseudultamme ja lähiöistämme. Suuria kaupunkikeskuksia rakennetaan palvelemaan ulkomaista halpatuotantoa. Köyhiä riistetään tuotannon alkuperämaissa ja vielä kotimaamme kauppaketjujen kassoilla.

Odotammeko kuolemaa tumput suorina seisoen? Ei, vaan me panemme vastaan näissä vaaleissa. Me äänestämme paremman Pohjois-Suomen. Me äänestämme perussuomalaiset voittoon ja muutamme Suomen linjan omaa maatamme ja sen kansaa palvelevaksi. Me panemme maan kukoistamaan ja tuottamaan ruokaa ja me palautamme kansamme uskon tähän maahan. Me näytämme mitä on kansanvalta ja kenelle se kuuluu.

Me teemme sen nyt. Yhdessä. Sellaisella voimalla että se tuntuu!


Matti Kyllönen
FT, kansanedustajaehdokas (ps)
Oulu

Julkaistu 21.03.2011 klo 11:40