MIELIPITEET
Uskalla toimia oikein!
Kun lähdin mukaan politiikkaan tein sen päätöksen saatuani tarpeekseni kaikesta epäoikeudenmukaisuudesta, mitä yhteiskunnassamme tapahtuu. Silloin päätin etten vain harmittele tapahtunutta, vaan tartun itse toimeen. Töitä on tehty, tulosta on tullut ja silti työsarkaa riittää vielä pitkälle tulevaisuuteen.
Perussuomalaiset on tällä hetkellä eduskunnan ainoa puolue, mikä ei kulje päätäntävaltaa haluavan EU:n talutusnuorassa. Perustuslain muutoksella vanhat puolueet haluavat vain vahvistaa EU:n otetta meidän pohjoisen kansan, syrjäisen maan isänmaallisten patrioottien talutushihnasta. Hallitus on hampaaton neuvotellessaan Brysselin käytävillä isojen poikien kanssa. Suomi tarvitsee Perussuomalaista politiikkaa!

Suomen pelastamiseksi on vielä tehtävissä paljon. Eduskuntavaalit pidetään 17.4. Silloin päätetään Suomen tulevaisuuden suunnasta. Mihin haluat sen kulkevan? Talutushihnassa vai suomalaisten omassa päätäntävallassa? Sinä voit päättää sen. Vanhat puolueet hyökkäävät kaikin keinoin Perussuomalaisia vastaan oman menestymättömyytensä pelossa. Syytöksiä, vähättelyä ja epäilyksiä heitellään ehdokkaiden niskaan, toivoen gallup ennusteiden kääntyvän. Nyt tarvitaan rohkeutta ja uskallusta, Suomen puolesta on tehtävä kaikki tehtävissä oleva. Ennen kaikkea on äänestettävä!


Ari Jalonen
eduskuntavaaliehdokas
Satakunta

Julkaistu 29.03.2011 klo 08:17