MIELIPITEET
Vielä löytyy selkärankaa
Oliko se sattumaa? Että juuri Snellmanin ja Suomalaisuuden päivänä saimme kuulla, että Perussuomalainen puolue ei lähde hallitukseen. Hallitukseen, joka yrittää jatkaa muina miehinä samoilla vanhoilla valjailla, ikään kuin mitään vaaleja ei olisi pidettykään!
Kuultuani puheenjohtaja Soinin ilmoituksen itkin ilosta. Vielä on ainakin yksi puolue ja poliitikko, jolla on selkärankaa!

Nimittäin ainakin täältä penkkipoliitikon perspektiivistä tilanne näytti siltä, että perussuomalaisia suunniteltiin hallitukseen vain statistin rooliin. Sillä Timo Soinille, eikä suinkaan vaalien häviäjälle olisi kuulunut pääministerin salkku jo heti lähdössä! Mutta perussuomalaisia olisi haluttu mukaan vain, että kansalle voitaisiin osoittaa, että kaikki poliitikot syövät sanansa vaalien jälkeen, ja että toisenlainen politiikka ei ole mitenkään mahdollista.

Perussuomalaisten jääminen oppositioon todisti, että tämän puolueen johto ei syö sanojaan eikä ole ostettavissa. Ministerin salkut eivät sokaisseet Soinin silmiä, eivätkä ennennäkemätön painostus, pelottelu ja uhkailu muuttaneet puoluejohdon mieltä. Tämä on kuulkaa niin harvinaista herkkua tässä maassa, että asia kannattaa panna korvan taakse!

En ole vielä ikinä nähnyt, että mikään puolue olisi joutunut niin rajun rökityksen kohteeksi kuin Perussuomalaiset. Mutta se kirkuu, joka pelkää! Ne jotka nyt yrittävät mustamaalata ja vaatia perussuomalaisten eristämistä, ovat auttamatta myöhässä. Lumipallo on jo lähtenyt vyörymään ja se kasvaa kasvamistaan! Ja kun Kreikka ja ties mitkä muutkin maat lähitulevaisuudessa kaatuvat EU:n syliin, niin valehtelijat paljastuvat ilman, että Soini sanoo heille sanaakaan.

Sellainen värinä minulle tässä kaiken keskellä tulee, että saattaapa hyvinkin olla, että vielä jonain päivänä vanhojen puolueiden edustajat tulevat lakki kädessä keskustelemaan perussuomalaisten kanssa siitä, pääsisivätkö hekin mukaan johtamaan tätä maata. Rakentamaan Suomea niille rehellisille perusarvoille, jotka nostavat kansakuntamme kunniaan, ja joita kaikenkarvaiset ns. älyköt ovat kaikin keinoin yrittäneet tukahduttaa.

Seija Pajatie

Julkaistu 27.05.2011 klo 07:25