MIELIPITEET
Perussuomalainen vaalilupaus pitää
Kun ilmeni, että Portugalin tukipaketin hyväksyminen ja euromyönteisyys olivat pääsy hallitukseen, niin olen hyvilläni siitä, että perussuomalaisten eduskuntaryhmä seisoi äänestäjille annetun vaalilupauksen takana ja piti EI-tukipaketeille linjan.

Perussuomalaisten vaalikäyttäytymisestä nousi meteli paljolti siksi, että vanhoissa puolueissa ei pidetä siitä, että perussuomalaiset juurruttavat Suomeen uutta maan tapaa, jossa vaalilupauksista pidetään kiinni.

Suurinta meteliä vastuullisen politiikan vaateesta pitävät takkiaan alati kääntävien puolueiden johtoryhmät. Vastuullisen politiikan vaade on sinällään tärkeä, mutta muidenkin puolueiden kysymyksen pitäisi kuulua, että olemmeko vastuullisia Suomen kansalle ja pienelle eurooppalaiselle ihmiselle vai Euroopan poliittiselle eliitille ja suurpankeille?

Perussuomalaisten valinta on selvä. Olemme ihmisen kannalla niin Euroopassa kuin Suomessa ja tukipaketit ovat kaikkea muuta kuin mitä nyt kriisimaissa tarvitaan. Jo euron devalvointi olisi piirun tai parin verran ihmisen suuntaan.

Hallituskuviot ovat täysin auki, joten takinkääntöviikkojen koko tarjontaa ei ole vielä nähty. Uskon, että keskusta pitäytyy oppositiossa perussuomalaisten tavoin ja on nouseva sieltä pian Timo Soinin I hallitukseen.


Mikki Nieminen
Nummi-Pusula

Julkaistu 29.05.2011 klo 09:00