MIELIPITEET
Onko totuus vääryyttä ja vääryys oikeutta?
En voi olla ottamatta kantaa niille tahoille, jotka systemaattisesti mediassa koettavat tehdä perussuomalaisista syntipukin lähes kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan asiaan.
Ensin leimataan vaalilupausten pettäjäksi kun pyritään hallitukseen. Sitten kun ilmoitetaan ettei voida mennä hallitukseen, jonka tavoitteet esimerkiksi Portugal -paketin suhteen eivät käy yksiin vaaleissa annettuihin lupauksiin, niin aletaan syyttää vastuunpakoilusta. Sitä kautta annetaan ymmärtää, että nythän ne vasta kansalle antamat lupaukset petti kun eivät hallitukseen suostu menemään.

Soinin sanoja lainaten: "miten te kehtaatte, mutta kehtaattehan te".

Ei voi kuin todeta noista kirjoituksista, että mihin alennustilaan Suomineito on ajautunut. Mielestänne ihmiset ovat vain tyhmää vaalikarjaa, joille ei tarvitse vaivautua osoittamaan huomiota kuin vaalien alla. Silloinkin valehtelu on sallittua, ettei vain tyhmä äänestäjä vahingossa äänestäisi väärin. Saatte sen kuulostamaan rehdiltä ja reilulta, jopa jalolta toiminnalta äänestäjää kohtaan.

Vastaavasti ne jotka suoraselkäisesti kertovat mitä mieltä ovat mistäkin asiasta, tuntuvat olevan teidän mielestä ne suurimmat väärintekijät ja äänestäjien pettäjät.

Miltei rikollista toimintaa harjoittavat perussuomalaiset kun kehtaavatkin puhua suoraan ja totta äänestäjilleen ja pitävät äänestäjän kuluttajasuojaa arvossa.


Sami Palviainen
Kesälahden perussuomalaisten varapuheenjohtaja

Julkaistu 02.06.2011 klo 08:00