MIELIPITEET
EU - härskiä peliä ja joukkohysteriaa
Ilmastoskeptikkoja syytetään usein siitä, että he uskovat salaliittoteorioihin. Tällaisia ei tarvita sillä petokset joilla ollaan todistavinaan ilmastouhkaa ja tapa, jolla EU ja jäsenmaiden poliittinen eliitti rahastaa ilmastopolitiikalla, on hyvin dokumentoitu ja englanninkielisten blogien lukijoille tuttu.
Sen sijaan suomalainen valtamedia vaikenee niistä kuin muuri. Tavallinen suomalainen lehdenlukija ja telkankatsoja on siksi yhtä tehokkaassa uutispimennossa kuin neuvostokansalaiset aikoinaan. Ilmastoskandaaleja on paljastunut tuon tuostakin kahdeksan vuoden ajan. Tässä on tuorein.

Hallitusten välinen ilmastopaneli IPCC julkaisi 14.6. tieteellisen raportin, jonka mukaan 80% maailman energiantarpeesta voidaan saada uusiutuvista lähteistä vuoteen 2050 mennessä, pääasiassa lisäämällä tuuli- ja aurinkovoimaa. IPCC:n puheenjohtaja Pachauri kehui esipuheessa työtä kattavaksi ja täsmälliseksi. Kuuluisa eläkkeellä oleva ekonomisti ja tilastonikkari Steve McIntyre huomautti siitä blogissaan Climate Audit: sen olivat kirjoittaneet järjestö nimeltä EREC ja ympäristöjärjestö Greenpeace.

Johtava kirjoittaja on Sven Teske Greenpeacesta joka myös toimii IPCC:n johtavana kirjoittajana. Tässä ominaisuudessa hän tarkisti ja hyväksyi oman työnsä IPCC:n puolesta. EREC on Euroopan Uusiutuvan Energian Neuvosto. EREC on Euroopan uusiutuvan energian teollisuuden katto-organisaatio. Jäsenten liikevaihto on yli 70 miljardia euroa ja ne työllistävät 550 000 henkeä.

Raportti on sumeilematonta propagandaa. Jätetään mm. mainitsematta, että investointi tuulivoimaan maksaa 10-15 kertaa enemmän per tuotettu yksikkö kuin kaasuvoimaan. Jätetään myös mainitsematta että tuulivoima on korvattava varavoimalla 75-80% ajasta, joten se on täysin turhaa. Tuulivoiman tuotannon satunnaisuus tekee sähköverkkojen hallinnan lähes mahdottomaksi, se pilaa maisemia, tuottaa sietämätöntä matalataajuista melua laajoilla alueilla ja joukkotappaa lintuja.

Lobbaamalla miljoonia

Ben Pile on blogissaan Climate Resistance selostanut EU:n ja uusiutuvan energian teollisuuden välisiä kytköksiä. EREC, jonka toimisto sijaitsee Brysselissä kivenheiton päässä EU-parlamentista, sai vuosina 2007-2009 EU:lta 1,8 miljoonaa euroa tukea ”edistääkseen RES- eli uusiutuvan energian direktiivin implemetointiprosessia kansallisella tasolla”. EREC on myös kirjoittanut ”EU:n tiekartan: kartoitetaan uusiutuvan energian polkua kohti vuotta 2020”.

EREC lobbaa siis teollisuusjärjestönä jäsentensä etuja. Samalla EU maksaa sille siitä, että se lobbaa itseään sellaisen politiikan puolesta, jonka se haluaa. EU palkkaa myös sen ja sen jäsenjärjestöjä  määrittämään tämän politiikan parametrit ja esittämään keinoja, joilla se viedään läpi. Samalla EREC osallistuu tutkimusraporttiin, joka edistää EU:n politiikkaa globaalilla ja hallitusten välisellä tasolla. EREC ja sen jäsenjärjestöt saivat vuosina 2007-2009 vähintään 8,2 miljoonaa euroa näihin tarkoituksiin.

Tämä on kuitenkin pikkuraha verrattuna siihen 730 miljoonaan euroon, jolla EU rahoittaa vuosina 2007-2013 järjestöä nimeltä Intelligent Energy Europe, Älykäs Energia Eurooppa, vahvistamaan EU:n ponnistuksia saavuttaa asettamaansa vuoden 2020 uusiutuvan energian tavoitetta.
Tämäkin on pikkuraha verrattuna niihin lukemattomiin miljardeihin, jotka EU:n ilmasto- ja energiadirektiivi maksaa EU:n asukkaille. Pelkästään suomalaisten maksettavaksi lankeaa tulevan 10 vuoden aikana noin 15-20 miljardia. Kohtalokkainta on kuitenkin se, että perusteollisuus pakenee yhä kalliimpaa energiaa järkevämpiin maihin.

Ilmastohysteriaa

Rahastusta perustellaan ihmisen aiheuttamalla maapallon lämpenemisellä, joka on eeppisen mittakaavan huijaus. Se ammentaa voimaansa historian laajimmasta joukkohysteriasta. Sitä lietsovat poliitikot, joille se on hyvä syy määrätä lisää veroja ja maksuja ollen samalla huolehtivinaan tärkeästä ja kiireellisestä asiasta.

Sitä vauhdittavat todellisuudelle vieraiden aktivistien törkeät valheet. Se saa tieteellisen pintasilauksen tutkijoilta, jotka tuottavat tilausten mukaisia tuloksia sen sijaan, että  etsisivät totuutta. Sitä tukevat ahneet spekulantit ja suuryritykset. Sitä rahoittavat EU, YK, ja eri superrikkaiden hyväntekeväisyysjärjestöt. Sitä edistävät joka käänteessä valtamedia, Ilmatieteen Laitos, VTT ja koulunopettajat.

Perussuomalaiset voivat tehdä historiaa

Perussuomalaisilla on historiallinen tehtävä koota poliittiseksi voimaksi hiljainen enemmistö, joka on havainnut, että EU on upottanut meidät valheiden suohon ja on kuppaamassa meidät tyhjiin. Tällä voimalla pystymme vielä ottamaan takaisin itsemääräämisoikeutemme EU:lta ja noudattamaan järkeen ja isänmaallisuuteen perustuvaa politiikka jolla Suomi pääsee takaisin edistyksen ja vaurastumisen tielle.


Magnus Hagelstam
metsänhoitaja
Siuntio
Julkaistu 10.07.2011 klo 08:44